Maatwerkadvies:
Energieadvies op Maat

Begin vandaag met besparen op je energierekening!

SENS Consult heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze diensten. Je kunt je op ieder moment afmelden voor deze communicatie. Voor informatie over hoe je je kunt afmelden, en over ons privacybeleid en de inspanningen die we leveren om je privacy te beschermen, kun je ons Privacybeleid raadplegen.

Maatwerkadvies voor het Verduurzamen van uw Woning

Het verkrijgen van een goed inzicht in de rendabelste en energiebesparende oplossingen voor de verduurzaming van uw woning vereist deskundig advies. Bij SENS bieden we een grondige energiescan, uitgevoerd door onze gecertificeerde energieprestatieadviseurs, en een op maatwerk verduurzamingsadvies om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Kiezen voor SENS consult betekent kiezen voor een zorgeloos verduurzamingstraject met erkende vakmensen die experts zijn in hun vakgebied. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, waarbij we u door een gestroomlijnd 5-stappenplan begeleiden. Hierbij staan uw wensen en doelstellingen altijd centraal.

Energielabeladvies vs Maatwerkadvies

Energielabeladvies en maatwerkadvies zijn twee verschillende diensten die gericht zijn op het verbeteren van de energieprestatie van uw woning. In deze sectie leggen we het verschil uit tussen beide soorten adviezen.

Energielabeladvies

Energielabeladvies heeft betrekking op het beoordelen van de energieprestatie van uw woning en het toekennen van een energielabel, variërend van A++++ (zeer energiezuinig) tot G (zeer onzuinig). Het doel van een energielabeladvies is om u inzicht te bieden in de huidige energieprestatie van uw woning en om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen bij verkoop, verhuur of oplevering van een woning. Het energielabeladvies geeft inzicht in de stappen die u kunt zetten om uw energielabel te verbeteren.

Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies voor verduurzaming gaat een stap verder dan het energielabeladvies. Het doel van een maatwerk verduurzamingsadvies is om concrete aanbevelingen te geven over hoe u de energieprestatie van uw woning kunt verbeteren en om de verduurzaming van uw woning te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld door isolatiemaatregelen te treffen, een warmtepomp te installeren, of zonnepanelen te plaatsen. Een verduurzamingsadvies wordt op maat gemaakt en houdt rekening met uw specifieke woonsituatie, budget en wensen op het gebied van duurzaamheid.

Een maatwerkadvies kan u helpen om:

  1. Energie en kosten te besparen: Door de aanbevolen energiebesparende maatregelen te implementeren, kunt u de energie-efficiëntie van uw woning verbeteren en uw energierekening verlagen.

  2. De waarde van uw woning te verhogen: Het treffen van energiebesparende maatregelen en het verbeteren van het energielabel van uw woning kan de waarde verhogen, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers of huurders.

  3. Bij te dragen aan een duurzamere toekomst: Door de energieprestatie van uw woning te verbeteren, vermindert u de CO2-uitstoot en draagt u bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Kortom, hoewel energielabeladvies en maatwerkadvies beide betrekking hebben op de energieprestatie van uw woning, biedt het maatwerkadvies een uitgebreidere en meer op maat gemaakte benadering om u te helpen uw woning energiezuiniger en duurzamer te maken.

SENS consult neemt u mee in het traject van 5 stappen.

Wij helpen u de nodige verduurzamingsmaatregelen in kaart te brengen met een adviesrapport op maat. Dit van advies tot uitvoering, en een energielabel. 

U vult het aanvraagformulier in en wordt binnen een dag terug gebeld!  De mogelijkheden worden gratis met u doorgenomen, en zullen op basis hiervan een afspraak inplannen voor een energiecheck aan huis.

Wij voeren een inspectie uit, waarbij de energieprestatie van uw woning wordt bepaald door onze energieprestatie adviseurs. Dit geeft een duidelijk beeld over de mogelijke en nodige maatregelen om uw huis te verduurzamen.

Er wordt een adviesrapport opgemaakt over de nodige maatregelen om uw huis te verduurzamen. In overleg stellen wij een offerte op voor de bijbehorende oplossingen. Wij bieden een totaalconcept, en alle verduurzamingsdiensten onder één dak.

Indien SENS consult de opdracht van u krijgt om de maatregelen uit te voeren, plannen wij samen met u in wanneer de diensten uitgevoerd kunnen worden. U staat bij ons centraal en wij zijn directe aanspreekpunt voor al uw vragen!

Uw woning is verduurzaamd, en nu registreren we voor u de bijpassende energielabel. Voor SENS consult is het belangrijk dat u tevreden bent!

Animatie van huis dat omgetoverd word tot een duurzame woning met zonnepanelen dankzij de energiebesparende maatregelen van SENS Consult

Veelgestelde Vragen

Een maatwerkadvies is een op maat gemaakt rapport waarin we de efficiëntste en rendabelste energiebesparende maatregelen voor uw woning of pand in kaart brengen. Hierbij kijken we naar de huidige energieprestatie, je doelstellingen en budget, en adviseren we over de te nemen stappen om je pand te verduurzamen.

Een energiescan is een grondige inspectie van je  woning of pand, uitgevoerd door een gecertificeerde energieprestatieadviseur. Tijdens deze scan wordt de energieprestatie van je pand beoordeeld en worden mogelijke verbeteringen en besparingen geïdentificeerd.

De duur van het traject kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de gekozen maatregelen en de beschikbaarheid van onze vakmensen. Over het algemeen nemen we ruim de tijd om alle benodigde informatie te verzamelen en een gedetailleerd plan van aanpak op te stellen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De investering in een duurzaamheidsadvies en energiescan betaalt zich op de lange termijn vaak terug door lagere energiekosten en een hogere waarde van je pand. Bovendien draag je bij aan een duurzamere toekomst en een comfortabelere leefomgeving.

Er zijn vaak verschillende subsidieregelingen beschikbaar voor het verduurzamen van woningen en panden. Wij kunnen je in het duurzaamheidsadvies informeren over de meest actuele subsidiemogelijkheden en je begeleiden bij het aanvragen ervan.

Bij SENS Consult werken we met erkende vakmensen en hoogwaardige materialen. We bieden garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Kom in Contact

Wilt u een energielabel aanvragen of bent u er aan toe om tot 50% minder uit te geven aan uw energierekening met isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen installatie?

SENS Consult levert milieuvriendelijke en budgetvriendelijke diensten. Neem contact met ons op via dit formulier en u wordt binnen 24 uur gebeld door uw eigen accountmanager!

Begin vandaag met besparen op uw energierekening!

SENS Consult heeft de contactgegevens nodig die u ons hebt verstrekt om contact met u op te nemen over onze diensten. Deze communicatie kan op elk gewenst moment worden beëindigd. Voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, en over onze inspanningen om uw privacy te beschermen, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.

Telefoonnummer

085-800 0851

E-mail